Äntligen ett helt pass. Efter en vecka utomlands utan klot och en vecka halvkrasslig fick jag idag utlopp för all träningslust och ett helt pass genomfördes.

Jag kan ärligt säga att jag under perioder ville kräkas. Ont i varje muskel och vansinnigt tungt. Men ett helt pass och fokus på rätt ställe gav den där totala tillfredsställelsen som jag älskar.

Teknikmässigt finns otroligt mycket att jobba på, jag är så väl medveten men ändå är det så svårt. Att få kraft och explodera upp, slippa bli så trött i armarna. Är det något jag verkligen önskar så är det att nå dit. Idag fick jag faktiskt den känslan under ett set där jag pausade och sen kunde lägga fokuset på nästa rörelse.

Vägen går framåt och jag med den, det är underbart att hela tiden ha saker att förbättra, men samtidigt självklart frustrerande när man inte riktigt når fram fort nog känslan från dagens pass bär jag med mig och muskelvärken blir angenäm. Ninjan är tillbaka

Translate »